Little Black Songbook Acoustic Hits

Little Black Songbook Acoustic Hits
  • Little Black Songbook Acoustic Hits
Merk: Little Black Book
Productcode: 107134
Niet op voorraad
€ 17,95

Little Black Songbook Acoustic Hits, een superhandig akkoordenboekje in pocketformaat, met songteksten.  Bevat meer dan 130 bekende liedjes voor akoestische gitaar.

De akkoorden staan als diagrammen bovenaan de pagina, zodat je precies kunt zien hoe je je vingers moet zetten. Hierdoor is het ook zeker voor de beginnende gitarist een superhandig en leuk boekje dat makkelijk mee te nemen is. Met zwarte kunststof kaft.

  • (Marie's The Name) His Latest Flame [Presley, Elvis]
  • (Sittin' On) The Dock Of The Bay [Redding, Otis]
  • 4th Of July [Mann, Aimee]
  • All I Have To Do Is Dream [Everly Brothers, The]
  • All I Need [Air]
  • All I Want Is You [U2]
  • Alone Again Or [Love]
  • Always The Last To Know [Del Amitri]
  • Annie's Song [Denver, John]
  • Baby, I Love Your Way [Frampton, Peter]
  • Babylon [Gray, David]
  • Behind Blue Eyes [Who, The]
  • Big Yellow Taxi [Mitchell, Joni]
  • Blowin' In The Wind [Dylan, Bob]
  • Bohemian Like You [Dandy Warhols, The]
  • Brown Eyed Girl [Morrison, Van]
  • California Dreaming [Mamas And The Papas, The]
  • Catch The Wind [Donovan]
  • Chiquitita [Abba]
  • Circle [Edie Brickell And The New Bohemians]
  • Climbing To The Moon [Eels]
  • Constant Craving [Lang, K.D.]
  • Creep [Radiohead]
  • Days [Maccoll, Kirsty]
  • Destiny [Zero 7]
  • Don't Know Why [Jones, Norah]
  • Don't Panic [Coldplay]
  • Driftwood [Travis]
  • Ebony And Ivory [Mccartney, Paul] [Wonder, Stevie]
  • Eternal Flame [Bangles, The]
  • Everybody's Talkin' [Nilsson]
  • Everything I Own [Bread]
  • Fairytale Of New York [Pogues, The] [Maccoll, Kirsty]
  • Father And Son [Stevens, Cat]
  • Fields Of Gold [Cassidy, Eva]
  • Fisherman's Blues [Waterboys, The]
  • For Emily, When Ever I May Find Her [Simon And Garfunkel]
  • Forever Autumn [Hayward, Justin]
  • Gravity [Embrace]
  • Half The World Away [Oasis]
  • Hallelujah [Cohen, Leonard]
  • Heaven [Adams, Bryan]
  • Here, There And Everywhere [Beatles, The]
  • How Deep Is Your Love [Bee Gees, The]
  • Hurt [Cash, Johnny]
  • If Tomorrow Never Comes [Keating, Ronan]
  • If You Leave Me Now [Chicago]
  • Imagine [Lennon, John]
  • In My Place [Coldplay]
  • Jealous Guy [Roxy Music]
  • Jolene [Parton, Dolly]
  • Just Like Heaven [Cure, The]
  • Juxtaposed With U [Super Furry Animals]
  • Killing Me Softly With His Song [Flack, Roberta]
  • Knockin' On Heaven's Door [Dylan, Bob]
  • Kokomo [Beach Boys, The]
  • Layla (Unplugged) [Clapton, Eric]
  • Light My Fire [Feliciano, Jose]
  • Linger [Cranberries, The]
  • Lost Cause [Beck]
  • Lovin' You [Ripperton, Minnie]
  • Mad World [Andrews, Michael] [Jules, Gary]
  • Martha's Harbour [All About Eve]
  • May You Never [Martyn, John]
  • Maybe I'm Amazed [Mccartney, Paul]
  • Maybe Tomorrow [Stereophonics]
  • Missing [Everything But The Girl]
  • Mmm Mmm Mmm Mmm [Crash Test Dummies]
  • Moon River [Williams, Danny]
  • More Than Words [Extreme]
  • Movin' On Up [Primal Scream]
  • Mrs Robinson [Simon And Garfunkel]
  • Northern Sky [Drake, Nick]
  • Not Fade Away [Rolling Stones, The]
  • Nothing Else Matters [Metallica]
  • Nothing Ever Happens [Del Amitri]
  • One [U2]
  • Over And Over [Morcheeba]
  • People Are Strange [Doors, The]
  • Perfect [Fairground Attraction]
  • Redemption Song [Marley, Bob]
  • Romeo And Juliet [Dire Straits]
  • Sail Away [Gray, David]
  • Sailing [Stewart, Rod]
  • Sara [Fleetwood Mac]
  • Sing [Travis]
  • Sit Down [James]
  • So Long, Marianne [Cohen, Leonard]
  • Something Stupid [Williams, Robbie] [Kidman, Nicole]
  • Something To Talk About [Badly Drawn Boy]
  • Song For Whoever [Beautiful South, The]
  • Songbird [Cassidy, Eva]
  • Space Oddity [Bowie, David]
  • Stay (I Missed You) [Loeb, Lisa] [Nine Stories]
  • Streets Of London [Mctell, Ralph]
  • Streets Of Your Town [Go-betweens, The]
  • Summer Breeze [Seals And Crofts]
  • Suspicious Minds [Presley, Elvis]
  • Take It Easy [Eagles, The]
  • Talihina Sky [Kings Of Leon]
  • Thank You [Dido]
  • The Closest Thing To Crazy [Melua, Katie]
  • The Joker [Steve Miller Band]
  • The Man Who Sold The World [Nirvana]
  • The Passenger [Pop, Iggy]
  • The Ship Song [Cave, Nick And The Bad Seeds]
  • There Is A Light That Never Goes Out [Smiths, The]
  • There She Goes [La's, The]
  • These Boots Are Made For Walking [Sinatra, Nancy]
  • This Charming Man [Smiths, The]
  • Time After Time [Lauper, Cyndi]
  • Time In A Bottle [Croce, Jim]
  • Try A Little Tenderness [Redding, Otis]
  • Unintended [Muse]
  • Vincent [Mclean, Don]
  • Waterloo Sunset [Kinks, The]
  • What A Wonderful World [Armstrong, Louis]
  • When You Say Nothing At All [Krauss, Alison]
  • When You're Gone [Adams, Bryan] [C, Melanie]
  • Where The Wild Roses Grow [Nick Cave And The Bad Seeds]
  • Wild Wood [Weller, Paul]
  • Wild World [Stevens, Cat]
  • Willow [Armatrading, Joan]
  • Wires [Athlete]
  • With A Little Help From My Friends [Beatles, The]
  • Wonderful Life [Black]
  • Wonderwall [Oasis]
  • Woodstock [Matthews Southern Comfort]
  • Yesterday [Beatles, The]
  • You Oughta Know [Morissette, Alanis]
  • You're Gorgeous [Babybird]
  • You're So Vain [Simon, Carly]
  • Ziggy Stardust [Bowie, David]

In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om het geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting Webwinkelkeur. Voor consumenten in de EU is het ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is, dan staat het je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 3,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!