Taylor BT2 Mahogany including gigbag

Taylor BT2 Mahogany including gigbag Taylor BT2 Mahogany including gigbag Taylor BT2 Mahogany including gigbag Taylor BT2 Mahogany including gigbag
  • Taylor BT2 Mahogany including gigbag
  • Taylor BT2 Mahogany including gigbag
  • Taylor BT2 Mahogany including gigbag
  • Taylor BT2 Mahogany including gigbag
Merk: Taylor
Productcode: FB00005000000141000_2
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
€ 399,-

Baby Mahogany (BT2)

Deze mahoniehouten editie van de Baby Taylor zal een iets donkerder, aardiger tint geven dan haar sparren bovenstuk. De mini-Dreadnought van pintformaat werd oorspronkelijk geïnspireerd door de wens om een ​​kleinere beginnersgitaar voor kinderen te leveren en een legitieme muzikale metgezel voor reizigers, maar spelers hebben het sindsdien aangepast aan hun behoeften op allerlei creatieve manieren, van hoog tot laag -tasten om het op te zetten om een ​​lapdia te spelen, om alternatieve stemmingen te omarmen die unieke akoestische smaken toevoegen aan opnames. In het hart van dit alles is een authentiek gitaargeluid en uitnodigende speelervaring. De gitaar wordt geleverd in een gigbag voor eenvoudig gebruiksgemak.

In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via wilma@guitarking.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 3,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!

Bekijk ook...