Taylor 214ce Koa/Sitka

Taylor 214ce Koa/Sitka Taylor 214ce Koa/Sitka
  • Taylor 214ce Koa/Sitka
  • Taylor 214ce Koa/Sitka
Merk: Taylor
Productcode: F200002111004872000
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
€ 1.199,-

This latest edition of our cutaway Grand Auditorium 214ce features an aesthetic update to feature attractive layered Hawaiian koa back and sides. Under the hood, upgraded internal bracing dials up the guitar’s sonic horsepower to give the solid Sitka spruce top more dynamic range. Clean appointments include white binding, Italian acrylic dot inlays, a faux tortoise shell pickguard, an ebony peghead overlay, and satin-finish back and sides with a glossy top. Together with the onboard Taylor ES2 pickup and signature Taylor playability, this guitar delivers pro-grade stage appeal in every way. It also ships in our lightweight hardshell gig bag for easy transport.

214ce

Deze nieuwste editie van ons cutaway Grand Auditorium 214ce heeft een esthetische update om de aantrekkelijke gelaagde Hawaiiaanse koa-achterkant en zijkanten weer te geven. Onder de motorkap draait een opgewaardeerde interne bracing de sonische pk's van de gitaar op om het solide Sitka-vuren bovenblad een dynamischer bereik te geven. Schone afspraken zijn onder andere witte binding, Italiaanse inlegstukken van acryl dot, een faux schildpadschild slagplaat, een ebbenhouten peghead-overlay en gesatineerde achterkant en zijkanten met een glanzende bovenkant. Samen met de onboard Taylor ES2 pick-up en de kenmerkende Taylor speelbaarheid, levert deze gitaar op alle fronten een pro-grade podium aantrekkingskracht. Het wordt ook geleverd in onze lichtgewicht harde hoes voor een eenvoudig transport.

Betaling
In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Retour
Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via wilma@guitarking.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Klacht
We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar wilma@guitarking.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om het geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting Webwinkelkeur. Voor consumenten in de EU is het ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is, dan staat het je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 3,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!