Greg Bennett D1BS folk gitaar

Greg Bennett D1BS folk gitaar
  • Greg Bennett D1BS folk gitaar
Merk: Greg Bennett
Productcode: D1BS
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
€195,00

dreadnought gitaar, mahonie bovenblad, mahonie achterkant & zijkanten, bruin sunburst

Er heerst een dubieuze mindset onder gitaarbouwers met betrekking tot hun instapmodellen. Ze lijken te geloven dat goedkope gitaren er ook goedkoop uit moeten zien. Wij delen deze mening niet bij Greg Bennett. Een gitaar moet visueel inspirerend zijn, ongeacht de prijs. Bij de GOLD RUSH™ serie akoestische gitaren heeft Greg Bennett ervoor gekozen vast te houden aan hun eigen design body en headstocks in plaats van hierop te besparen.

De mechanica, zoals de hals en de hoek van de headstock, worden hetzelfde behandeld als bij de premium modellen. Het verschil zit hem slechts in de eenvoud, niet in de kwaliteit.

kenmerken:

- dreadnought body

- Nato mahonie bovenblad, zij- en achterblad

- Nato mahonie hals

- palissander toets (12"radius)

- topkam breedte 1 11/16"

- 20 frets, 25 1/2"scale

- ingelegde positiestippen

- single-ply binding

- diecast mechanieken

- palissander brug

- bruin sunburst

In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via wilma@guitarking.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd met PostNL.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 2,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!