Morgan Ukulele Sopraan UK-100 Dark Blue

Morgan Ukulele Sopraan UK-100 Dark Blue
  • Morgan Ukulele Sopraan UK-100 Dark Blue
Merk: Morgan
Productcode: UK-100-DB
Color: Dark Blue
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
€ 34,95

De Morgan UK100 Ukulele is een unieke ukulele! Als je een beetje gitaar kunt spelen, maar zelfs als je dat niet kan, kun je er al vrij snel een liedje op spelen. De Morgan UK100 Ukulele is uiterst geschikt voor kinderen en gevorden. Met zijn warme en levendige klank is deze Ukulele is bovendien uitgerust met open stemmechanieken in klassieke stijl. Met deze Morgan UK100 Ukulele ben jij helemaal klaar voor !

In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via wilma@guitarking.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 3,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!