Juan Salvador gitaar klassiek 2C Cadet 3/4

Juan Salvador gitaar klassiek 2C Cadet 3/4
  • Juan Salvador gitaar klassiek 2C Cadet 3/4
Merk: Juan Salvador
Productcode: 26-JUA-50107
Beschikbaarheid:
Op voorraad
€ 239,-

Juan Salvador 2C-CADET

De Juan Salvador gitaren worden volledig handgebouwd in de workshop van Kremona Guitars, een van de toonaangevende bouwers in Europa.
Europese handbouw voor prijs die je eigenlijk niet voor mogelijk houdt.
Model 2C cadet is de absolute classic binnen de Juan Salvador lijn voor kinderen tussen de 7 en 11 jaar.
De gitaar heeft vijf zangbalken onder het massieve Red Cedar bovenblad. Zij- en achterkant zijn van mahonie. Tussen het bovenblad en de zijkant zit een houten binding.
Perfekt afgesteld en licht bespeelbaar. In Nederland de meest gebruikte gitaar op muziekscholen en dat al vele, vele jaren.
Model Cadet heeft een mensuur van 574 mm
Solid Cedar

Rosewood

48 mm

574 mm

Laminated Mahogany

In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via wilma@guitarking.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 3,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!