Gomez Klassieke Kindergitaar 3/4 vintage sunburst

Gomez Klassieke Kindergitaar 3/4 vintage sunburst
  • Gomez Klassieke Kindergitaar 3/4 vintage sunburst
Merk: Gomez
Productcode: G-036VSB
Color: vintage sunburst
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
€ 59,-

Gomez 036 3/4-model klassieke gitaar sunburst
Algemeen:
Klassieke gitaren zijn er voor alle leeftijden. Dit is in het bijzonder terug te zien in de verschillende formaten, die beschikbaar zijn voor jonge gitaristen. Wanneer een full-size model te log en niet goed bespeelbaar is, is deze Gomez 036 3/4-model een mooie optie. Dit is een klassieke gitaar met nylon snaren, voor kinderen tot ongeveer 12 jaar. De prijsstelling is onwaarschijnlijk laag en maakt musiceren voor iedereen mogelijk.
Specificaties:
- Gomez 036
- klassieke gitaar
- finish: vintage sunburst
- 3/4-model
- compacte afmetingen
- snaarlengte: 56 cm
- perfect voor kinderen tot 12 jaar
- nylon snaren

In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via wilma@guitarking.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 2,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!