Alhambra gitaar klassiek 5P

Alhambra gitaar klassiek 5P Alhambra gitaar klassiek 5P Alhambra gitaar klassiek 5P Alhambra gitaar klassiek 5P Alhambra gitaar klassiek 5P Alhambra gitaar klassiek 5P Alhambra gitaar klassiek 5P
  • Alhambra gitaar klassiek 5P
  • Alhambra gitaar klassiek 5P
  • Alhambra gitaar klassiek 5P
  • Alhambra gitaar klassiek 5P
  • Alhambra gitaar klassiek 5P
  • Alhambra gitaar klassiek 5P
  • Alhambra gitaar klassiek 5P
Merk: Alhambra
Productcode: 26-ALH-50105
Beschikbaarheid:
Op voorraad
€ 679,-

De 5P van Alhambra lijkt op de 4P, maar is over de hele linie een betere gitaar. Dit is het eerste model in de lijn met een hals voorzien van een strip, ter versteviging van de constructie en verbetering van de toon, vooral de sustain. De binnenste laag van de gelamineerde zij- en achterkant is, net als de buitenste laag, van palissander. Ook leverbaar in de senorita schaallengte. Nylon snarige klassieke gitaar.

In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via wilma@guitarking.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 2,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!