Alhambra gitaar klassiek 2C

Alhambra gitaar klassiek 2C Alhambra gitaar klassiek 2C Alhambra gitaar klassiek 2C Alhambra gitaar klassiek 2C Alhambra gitaar klassiek 2C
  • Alhambra gitaar klassiek 2C
  • Alhambra gitaar klassiek 2C
  • Alhambra gitaar klassiek 2C
  • Alhambra gitaar klassiek 2C
  • Alhambra gitaar klassiek 2C
Merk: Alhambra
Productcode: 26-ALH-50101
Beschikbaarheid:
Op voorraad
€ 369,-

De Alhambra 2C. Dit model is gebaseerd op de 1C, maar heeft een verbeterde bracing. Het bovenblad is voorzien van vijf zangbalken. De zijkant heeft een extra binding rond het onderblad. De verschillende zangbalkstructuur zorgt voor meer dynamiek en warmte. Dit is vooral te merken in de eerste vijf posities. Nylon snarig.

In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via wilma@guitarking.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 3,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!