Alhambra gitaar klassiek 1C

Alhambra gitaar klassiek 1C Alhambra gitaar klassiek 1C Alhambra gitaar klassiek 1C Alhambra gitaar klassiek 1C Alhambra gitaar klassiek 1C
  • Alhambra gitaar klassiek 1C
  • Alhambra gitaar klassiek 1C
  • Alhambra gitaar klassiek 1C
  • Alhambra gitaar klassiek 1C
  • Alhambra gitaar klassiek 1C
Merk: Alhambra
Productcode: 26-ALH-50100
Beschikbaarheid:
Op voorraad
€ 329,-

Alhambra 1C is de nieuwe codering van de oude Alhambra 1P. Ons meest verkochte model van Alhambra. De gitaar heeft een luide en felle toon. Natuurlijk mist het middengebied de subtiliteit van een topklasse gitaar, maar de 1C heeft wel voldoende dynamiek in huis om te leren omspringen met dit voor de aanstormende gitarist zo belangrijke fenomeen. Het instrument is opvallend zuiver. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is spectaculair. Kortom, de ideale instapgitaar. Ook verkrijgbaar met een kleinere schaallengte: requinto, cadet en senorita.

In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via wilma@guitarking.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 2,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!