Alhambra Laquant Guitarras College 2

Alhambra Laquant Guitarras College 2
  • Alhambra Laquant Guitarras College 2
Merk: Alhambra
Productcode: 7906
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
€ 239,-

Alhambra is een begrip binnen de muziekindustrie. Hoogwaardige instrumenten met een geweldige toon. Het is dan ook te gek dat Alhambra het nieuwe dochtermerk Laqant introduceert, waarmee ze een ander type muzikant willen aanspreken, namelijk de serieuze beginnende gitarist! Deze Laqant by Alhambra College 2 is een budgetvriendelijke klassieke gitaar, uitgerust met een massief ceder bovenblad en gelamineerde sapele zij- en achterkant. De hals van de College 2 is een Mahogany Samanguila neck, gecompleteerd door een wenge toets. De productie van de Laqant instrumenten wordt nog steeds vanuit Spanje gedaan, en de besparing zit hem puur in het tactisch reduceren van de stappen in het bouwproces zonder in te leveren op de kwaliteit van het eindproduct. Je krijgt dus een no-nonsense gitaar zonder onnodige tierlantijntjes. Geweldige prijs-kwaliteit verhouding! 

Nu verkrijgbaar bij Guitarking

Top: Solid Cedar
Back & sides: Sapele
Fingerboard: Wenge
Neck: Mahohany Samanguila
Finish: Gloss
Country: Spain
Stringmaterial: Nylon
Gigbag: Included

Betaling
In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Retour
Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via wilma@guitarking.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Klacht
We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar wilma@guitarking.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om het geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting Webwinkelkeur. Voor consumenten in de EU is het ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is, dan staat het je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 3,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!