Alhambra 3C Klassieke Gitaar

Alhambra 3C Klassieke Gitaar Alhambra 3C Klassieke Gitaar Alhambra 3C Klassieke Gitaar Alhambra 3C Klassieke Gitaar Alhambra 3C Klassieke Gitaar
  • Alhambra 3C Klassieke Gitaar
  • Alhambra 3C Klassieke Gitaar
  • Alhambra 3C Klassieke Gitaar
  • Alhambra 3C Klassieke Gitaar
  • Alhambra 3C Klassieke Gitaar
Merk: Alhambra
Productcode: 26-ALH-50102
Color: Naturel
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
€ 499,-

De Alhambra 3C is het beste model uit de lijn studiegitaren van Alhambra, zowel wat betreft de constructie als de afwerking. In vergelijking met de 1C en 2C wordt er mooier hout gebruikt voor het bovenblad, dat ook mooier wordt afgewerkt met een handgemaakt rozet rond het klankgat en een esdoorn bies op het achterblad. Bovendien worden er betere stemmechanieken gebruikt voor dit model.

De 3C geeft jou als gitarist, nog meer dan een 1C of 2C, de mogelijkheid om klanknuances aan te brengen door je manier van spelen. De gitaar klinkt krachtig en gedefinieerd, maar wordt nooit te scherp van klank.

De Alhambra 3C heeft een massief cederhouten bovenblad van topkwaliteit (ook met sparrenhout verkrijgbaar), een bracing met vijf kwartiersgezaagde zangbalken en een zij- en achterkant van mahonie. De gitaar is makkelijk te bespelen voor beginners, onder andere door de lage snaaractie. Samen met de fraaie looks zorgt dit ervoor dat de 3C jouw inzet als startende gitarist beloont!

Alhambra is een Spaanse gitaarbouwer, die na een bescheiden begin in 1965 geleidelijk is uitgegroeid tot een van de bekendste merken op het gebied van akoestische gitaren, voornamelijk klassieke en Spaanse gitaren. De instrumenten worden nog steeds met zorg in Spanje gemaakt. Ze zijn altijd netjes gebouwd en met goede materialen. Zo wordt voor het bovenblad van een Alhambra altijd massief hout gebruikt, zelfs voor de instapseries.

Specificaties van de Alhambra 3C:

  • Bovenblad: Massief Red Cedar (ook verkrijgbaar met massief Duits sparrenhout onder de naam 3CA)
  • Zij- en achterkanten: Sapele (Mahonie)
  • Hals: Sapele (Mahonie)
  • Toets: Indiaas palissander
  • Stemmechanieken: Vernikkeld

Betaling
In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Retour
Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via wilma@guitarking.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Klacht
We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar wilma@guitarking.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om het geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting Webwinkelkeur. Voor consumenten in de EU is het ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is, dan staat het je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 3,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!