Alhambra 2C Klassieke Gitaar

Alhambra 2C Klassieke Gitaar Alhambra 2C Klassieke Gitaar Alhambra 2C Klassieke Gitaar Alhambra 2C Klassieke Gitaar Alhambra 2C Klassieke Gitaar
 • Alhambra 2C Klassieke Gitaar
 • Alhambra 2C Klassieke Gitaar
 • Alhambra 2C Klassieke Gitaar
 • Alhambra 2C Klassieke Gitaar
 • Alhambra 2C Klassieke Gitaar
Merk: Alhambra
Productcode: 26-ALH-50101
Color: Naturel
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
€ 399,-

De Alhambra 2C is een stapje vooruit in vergelijking met Alhambra’s populaire startersgitaar 1C, zowel wat betreft de constructie als de afwerking. Hiermee is de 2C een aanrader voor wie op zoek is naar een goed klinkende startersgitaar waarmee je jaren vooruit kunt.

De constructie van de 2C onderscheidt zich van de 1C door een betere bracing. De vijf zangbalken aan de binnenkant zijn van kwartiersgezaagd hout, wat het geluid dynamischer en warmer maakt. Hierdoor kun je als gitarist meer verschil maken tussen de verschillende noten die je aanslaat: hard of zacht, fel of rond van klank.

Wat betreft de afwerking valt op dat de 2C een dubbele sierbinding heeft langs de klankkast, waar de 1C een enkele binding heeft. Bij de 2C is de body niet alleen langs het bovenblad, maar ook langs het achterblad met een sierlijst afgewerkt.

De Alhambra 2C heeft een massief ceder bovenblad, dat zorgt voor een warme en gedefinieerde klank. De gitaar is makkelijk te bespelen voor beginners, onder andere door de lage snaaractie. Samen met de fraaie looks zorgt dit ervoor dat de 2C jouw inzet als startende gitarist beloont!

Alhambra is een Spaanse gitaarbouwer, die na een bescheiden begin in 1965 geleidelijk is uitgegroeid tot een van de bekendste merken op het gebied van akoestische gitaren, voornamelijk klassieke en Spaanse gitaren. De instrumenten worden nog steeds met zorg in Spanje gemaakt. Ze zijn altijd netjes gebouwd en met goede materialen. Zo wordt voor het bovenblad van een Alhambra altijd massief hout gebruikt, zelfs voor de instapseries.

Specificaties van de Alhambra 2C:

 • Bovenblad: Massief Red Cedar (ook verkrijgbaar met massief Duits sparrenhout onder de naam 2CA)
 • Zij- en achterkanten: Sapele (Mahonie)
 • Hals: Sapele (Mahonie)
 • Toets: Indiaas palissander
 • Stemmechanieken: Vernikkeld
 • Binding: Voor- en achterkant

Betaling
In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Retour
Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via wilma@guitarking.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Klacht
We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar wilma@guitarking.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om het geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting Webwinkelkeur. Voor consumenten in de EU is het ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is, dan staat het je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 3,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!