Alhambra 3C CW E1

Alhambra 3C CW E1 Alhambra 3C CW E1 Alhambra 3C CW E1 Alhambra 3C CW E1 Alhambra 3C CW E1
  • Alhambra 3C CW E1
  • Alhambra 3C CW E1
  • Alhambra 3C CW E1
  • Alhambra 3C CW E1
  • Alhambra 3C CW E1
Merk: Alhambra
Productcode: AH107808
Beschikbaarheid:
Op voorraad
€ 799,-

Prachtige semi-akoestische klassieke gitaar, met cutaway. Het bovenblad is gemaakt van massief rood cederhout en de zij- en achterkant is van mahonie hout. De nek is gemaakt van mahonie hout, met een Indisch palissander toets. Wat bijzonder is om te vermelden, is dat de breedte van de topkam smaller is dan standaard is voor een klassieke gitaar. De topkam van deze gitaar is namelijk maar 5 cm breed.

In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via wilma@guitarking.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 3,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!