Roland GA-FC Footcontroller

Roland GA-FC Footcontroller Roland GA-FC Footcontroller Roland GA-FC Footcontroller
  • Roland GA-FC Footcontroller
  • Roland GA-FC Footcontroller
  • Roland GA-FC Footcontroller
Merk: Roland
Productcode: GA-FC footcontroller
Beschikbaarheid:
Op voorraad
€ 116,-

FLOOR CONTROL VOOR DE GA-212/GA-112 VERSTERKERS

Wie zijn handen nodigt heeft om gitaar te spelen, kan eigenlijk niet zonder een GA-FC voetschakelaar, omdat hij helemaal op de GA-212 en GA-112 is afgestemd. Bovendien kun je je setup hiermee uitbreiden: sluit bv. twee expressiepedalen* aan om het volume en de DRIVE-functie aan te sturen en stuur bijkomende versterkers via de LINK IN/OUT-poort aan, die dan eveneens met de voet kunnen worden bediend.

Je kunt dus niet alleen de 4 geheugens, maar ook 2 routes van “loops”, reverb- en boost-instellingen enz. kiezen.

Twee expressiepedalen* voor de realtimecontrole van het volume en de DRIVE-parameter

Compatible products: Blues Cube Artist, Blues Cube Artist212, Blues Cube Tour, CUBE-80GX, CUBE-40GX, GA-212, GA-112, KATANA-100/212, KATANA-100, KATANA-HEAD, Acoustic Singer Pro, Acoustic Singer Live

* De GA-FC laat het gebruik van optionele EV-5, FV-500L en FV-500H expressiepedalen toe.

Controls ; FUNCTION switch MANUAL switch CH 1-CH 4 switches

Indicators ; FUNCTION MANUAL CH 1-CH 4

Connectors ; EXP PEDAL DRIVE jack (1/4-inch TRS phone type) EXP PEDAL VOLUME jack (1/4-inch TRS phone type) GA FOOT CONTROL jack (1/4-inch TRS phone type)

Accessory ; Owner's Manual Foot Controller Cable

Options ; (sold separately)Expression Pedal (EV-5, BOSS FV-500L, BOSS FV-500H)

SIZE AND WEIGHT

  • Width ; 392 mm / 15-7/16 inches
  • Depth ; 81 mm / 3-1/4 inches
  • Height ; 49 mm / 1-15/16 inches
  • Weight ; 1.0 kg / 2 lbs. 4 oz

Betaling
In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Retour
Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via wilma@guitarking.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Klacht
We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar wilma@guitarking.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om het geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting Webwinkelkeur. Voor consumenten in de EU is het ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is, dan staat het je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 3,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!