Boss FS5L Footswitch Latched

Boss FS5L Footswitch Latched
  • Boss FS5L Footswitch Latched
Merk: Boss
Productcode: FS-5L
Color: silver
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
€ 39,-

Boss biedt twee types stevige metalen voetschakelaars voor verschillende toepassingen. De FS-5U (zilver) is een voetschakelaar voor 'tijdelijke ontgrendeling', en de FS-5L (zwart) is een vergrendelend type met een LED ter indicatie van de status. De FS-5U activeert zijn toegewezen functie dus zolang hij ingedrukt is, terwijl de FS-5L, telkens als je hem indrukt, zijn toegewezen functie in- of uitschakelt. Beide voetschakelaars kunnen aangesloten worden met normale gitaarkabels.

In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via wilma@guitarking.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 3,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!