Planet Waves CT02 Tuner

Sale Planet Waves CT02 Tuner
  • Planet Waves CT02 Tuner
Merk: Planet Waves
Productcode: EPW CT02
Beschikbaarheid:
Op voorraad
€ 57,-€ 28,50

De Planet Waves multifunctionele tuner kan op vele manieren stemmen, afhankelijk van de omstandigheden en het soort instrument. Hij heeft een 1/4" I/O, een gevoelige condensatormicrofoon, en een beugel/klem met piezosensor om hem in je klankgat te hangen of op de brug of kop te klemmen. Kies uit 2 modes en kalibreer tussen A435 en A445. In de Strobe mode verschijnt de gespeelde noot in het groen op het ronde display, terwijl rode LED's aangeven of je te hoog of te laag zit, en hoeveel. In de Sweep mode bewegen de LED's links of rechts afhankelijk van hoe hoog of laag je zit. Éénknops bediening maakt het schakelen tussen de modes eenvoudig en het grote display is duidelijk leesbaar zelfs wanneer de podiumlichten uit staan.

Laatste exemplaar. Apparaat is nieuw, doosje is licht beschadigd

Betaling
In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Retour
Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via wilma@guitarking.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Klacht
We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar wilma@guitarking.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om het geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting Webwinkelkeur. Voor consumenten in de EU is het ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is, dan staat het je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 3,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!