Aclam Upper SE

Aclam Upper SE
  • Aclam Upper SE
Merk: Aclam
Productcode: ASEUPBK
Color: zwart
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
€ 24,-

The Upper accessory allows you to elevate the back of your pedalboard, making it easier to reach the back pedals. Upper has been designed for musicians who like to have two rails of pedals on different levels.

For double rail pedalboards: Smart Track STS2/STL2 and Evo Track ETS2/ETL2.

  • MATERIAL Aluminum
  • PACKAGING DIMENSIONS 17,5 x 4,5 x 4 cm (6.8" x 1.7" x 1.5")
  • WARRANTY 2 years
  • ACCESSORY FOR Smart Track and Evo Track pedalboards
  • PACKAGING WEIGHT 0,3 Kg (0.7 lbs)

Betaling
In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Retour
Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via wilma@guitarking.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Klacht
We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar wilma@guitarking.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om het geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting Webwinkelkeur. Voor consumenten in de EU is het ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is, dan staat het je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 3,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!