George L's Stress Relief Jacket Angle Black

George L's Stress Relief Jacket Angle Black George L's Stress Relief Jacket Angle Black
  • George L's Stress Relief Jacket Angle Black
  • George L's Stress Relief Jacket Angle Black
Merk: George L's
Productcode: 05120110440411
Color: Black
Beschikbaarheid:
Op voorraad
€ 1,99

De stress relief jackets haaks zijn zowel geschikt voor .155 als .225 pluggen van George L. Het zorgt ervoor dat de kabel niet direct na de plug omknikt en dat de verbinding van de plug niet los trilt. Verkrijgbaar in het zwart of in kleur. De gekleurde versies zijn tevens handig voor een duidelijk kabelplan in een rack of op je fx board. Onmisbaar voor een storingsvrije kabel.

Black

In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via wilma@guitarking.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 3,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!

Bekijk ook...