George L's patch kabel 15cm

George L's patch kabel 15cm
  • George L's patch kabel 15cm
Merk: George L's
Productcode: GLP15
Beschikbaarheid:
Op voorraad
€ 16,-

George L was de eerste high end kabel met een systeem waarbij je kabels kon maken zonder te strippen en/of solderen. Nog belangrijker dan dat je zo zeer snel en op maat je eigen kabels kunt maken is de zeer hoge kwaliteit van de kabel. Deze kabels hebben al veel prijzen gewonnen en vind je op diverse professionele pedalboards en in dure racksystemen terug.

De George L's zijn er in twee varianten, de .155 voor pedalboards en de .255 voor een meer traditionele look en feel. Er is verder geen veschil in kwaliteit of geluid tussen de .155 en de .255 kabels en pluggen. Om alles netjes af te werken en een storingsvrije kabel te maken adviseerd George L om de stress relief jackets te gebruiken.

In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via wilma@guitarking.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 3,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!

Bekijk ook...