Planet Waves CMIC-25 microfoon kabel

Planet Waves CMIC-25 microfoon kabel
  • Planet Waves CMIC-25 microfoon kabel
Merk: Planet Waves
Productcode: CMIC25
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
€ 19,95

De Classic Series-kabels van Planet Waves bieden bijzonder veel waar voor uw geld. De Planet Waves CMIC-25 is een signaalkabel van 7.5 meter lang, voorzien van betrouwbare connectoren en een zuiver geluidsoverdracht. De kabel is onder meer bruikbaar voor de signaaloverdracht naar microfoons en andere audio-producten met XLR-aansluiting. Specificaties: signaalkabel XLR male - XLR female gebalanceerd kleur: zwart lengte: 7.5 meter

In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via wilma@guitarking.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 3,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!