RockBoard flat daisy chain cable 2 outputs straight 30cm

RockBoard flat daisy chain cable 2 outputs straight 30cm RockBoard flat daisy chain cable 2 outputs straight 30cm RockBoard flat daisy chain cable 2 outputs straight 30cm
  • RockBoard flat daisy chain cable 2 outputs straight 30cm
  • RockBoard flat daisy chain cable 2 outputs straight 30cm
  • RockBoard flat daisy chain cable 2 outputs straight 30cm
Merk: Rockboard
Productcode: rbo cab power dc2 s
Beschikbaarheid:
Op voorraad
€ 5,-

De RockBoard Flat Daisy Chain Power Cables zijn hoge kwaliteit stroomkabels voor effectpedalen, ontworpen gebaseerd op onze Flat Patch Cables. De supercompacte pluggen zijn kleiner dan die van de meeste andere stroomkabels op de markt. Op deze manier besparen ze kostbare ruimte op je pedalenbord en je hebt geen lelijke en kwetsbare uitsteeksels aan de zijdes van je bord. Anders dan de meeste beschikbare stroomkabels, gebruiken de Rockboard Flat Power Cables geen twee parallele kabels, maar ze hebben hetzelfde ontwerp als instrumentkabels met een kerndraad, omwikkeld met een afschermende laag. Dit voorkomt effectief elektrische interferentie in je audiosignaal.

  • hoge kwaliteit daisy chain stroomkabel voor effectpedalen
  • extra compacte rechte pluggen
  • ontworpen als instrumentkabels met gevlochten koperen afscherming voor minimalisering van elektrische interferentie
  • 2 uitgangen, 1 ingang
  • 5,5 x 2,1 mm holle pluggen
  • plugafmetingen (L x B x H) 20,5 x 11 x 8,5 mm
  • lengte tussen pluggen 30 cm

In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via wilma@guitarking.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 3,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!