Ernie Ball Phosphor Bronze Medium Light

Ernie Ball Phosphor Bronze Medium Light Ernie Ball Phosphor Bronze Medium Light
  • Ernie Ball Phosphor Bronze Medium Light
  • Ernie Ball Phosphor Bronze Medium Light
Merk: Ernie Ball
Productcode: 2146
Beschikbaarheid:
Op voorraad
€ 8,95

Ernie Ball · Gemiddeld · Roundwound · Metaal · Gecoat · Hexkern · Fosforbrons

De Ernie Ball Slinky Acoustic 2146 is een set snaren voor de western gitaar. De snaren zijn omwonden met phosphor brons voor een warme klank. De snaren bieden een diepe en rijke bas met een helder hoog.

In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via wilma@guitarking.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 2,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!