D'Addario EJ11 Light, 80/20 Bronze Acoustic Guitar Strings 12-53

D'Addario EJ11 Light, 80/20 Bronze Acoustic Guitar Strings 12-53 D'Addario EJ11 Light, 80/20 Bronze Acoustic Guitar Strings 12-53 D'Addario EJ11 Light, 80/20 Bronze Acoustic Guitar Strings 12-53
  • D'Addario EJ11 Light, 80/20 Bronze Acoustic Guitar Strings 12-53
  • D'Addario EJ11 Light, 80/20 Bronze Acoustic Guitar Strings 12-53
  • D'Addario EJ11 Light, 80/20 Bronze Acoustic Guitar Strings 12-53
Merk: D'Addario
Productcode: EJ-11
Beschikbaarheid:
Op voorraad
€ 11,-

80/20 Bronze zijn onze helderste akoestische snaren, gemaakt om je gitaar een ongeëvenaarde glans te geven. Deze krachtig klinkende snaren werden ontwikkeld door John D'Addario Sr. en gitaarbouwer John D'Angelico in de jaren 1930, en zijn sindsdien geliefd om hun sprankelende, hoge toon. Gemaakt met een kern van hoog koolstofstaal en 80/20 bronzen omwinding, bieden 80/20 akoestische snaren opmerkelijke diepte, samen met rijke, heldere harmonischen en krachtige projectie. 12-53 Light gauge snaren zijn onze meest populaire akoestische snaren, en bieden een mooie balans tussen speelbaarheid en toon.

80/20 Bronze, meestal aangeduid als messing, is de originele legering voor akoestische snaren, geselecteerd door John D'Addario Sr. en John D'Angelico in de jaren 1930. 80/20 Bronzen snaren hebben een heldere, diepe en projecterende toon en spreken veel vintage liefhebbers aan vanwege hun historische betekenis.

Betaling
In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Retour
Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via wilma@guitarking.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Klacht
We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar wilma@guitarking.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om het geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting Webwinkelkeur. Voor consumenten in de EU is het ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is, dan staat het je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 3,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!