Dunlop Bassnaren Super Bright Nickel Plated Steel 45-105

Dunlop Bassnaren Super Bright Nickel Plated Steel 45-105 Dunlop Bassnaren Super Bright Nickel Plated Steel 45-105
  • Dunlop Bassnaren Super Bright Nickel Plated Steel 45-105
  • Dunlop Bassnaren Super Bright Nickel Plated Steel 45-105
Merk: Dunlop
Productcode: DBSBN45105
Beschikbaarheid:
Op voorraad
€ 27,50

De Dunlop Super Bright bassnaren zijn bestemd voor bassisten die doorheen de mix willen dringen met heldere hoge tonen zonder in te boeten aan laag. Deze snaren produceren een helderen en gedefinieerde sound met behoud van het laag voor een geheel ronde en volle sound. De lagere spanning van deze sets laat u genuanceerder spelen met een groter speelcomfort. Verkrijgbaar als Stainless Steel en Nickelplated Steel.

Een warme krachtige sound met een zachte feel.

In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via wilma@guitarking.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 2,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!