D'Addario snaren nylon composite EJ45C

D'Addario snaren nylon composite EJ45C
  • D'Addario snaren nylon composite EJ45C
Merk: D'Addario
Productcode: EJ-45C
Beschikbaarheid:
Op voorraad
€13,40

Serie Pro Arte Composite

Elke Pro Arte snaar wordt zeer strikt gecontroleerd aan de hand van een computergestuurde laser. Deze laser meet en keurt de diameter en spanning goed zodat de klank natuurlijk blijft met heldere hoge tonen, en dit in elke set. De bassnaren op hun beurt zijn silver copper plated omwonden rond een nylon kern voor een grote consistentie en een warme klank met een grote projectie.

In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via wilma@guitarking.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd met PostNL.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 2,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!