D'Addario snaren nylon EJ45- 3pack

D'Addario snaren nylon EJ45- 3pack
  • D'Addario snaren nylon EJ45- 3pack
Merk: D'Addario
Productcode: EJ-45-3D
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
€ 27,-

Serie Pro Arte

Een snaar van hoge precisie! Om ervoor te zorgen dat uw Pro Arte snaren steeds klinken zoals u ze graag hoort hebben de ingenieurs van D'Addario een revolutionaire machine ontwikkeld die een nylon snaar produceert met een constante diameter. Een laser meet de snaar 200 keer om zodoende de perfecte snaar te krijgen. Resultaat, een grote juistheid, heldere trebles en een lange levensduur. Dit alles maakt de Pro Arte als onze best verkochte setjes, voor de klassieke gitaar!

In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via wilma@guitarking.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 3,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!