Ernie Ball Regular Slinky RPS Nickel Wound

Ernie Ball Regular Slinky RPS Nickel Wound Ernie Ball Regular Slinky RPS Nickel Wound
  • Ernie Ball Regular Slinky RPS Nickel Wound
  • Ernie Ball Regular Slinky RPS Nickel Wound
Merk: Ernie Ball
Productcode: 2240
Beschikbaarheid:
Op voorraad
€ 7,90

De meeste snaren breken op het niveau van de ball-end. RPS gesponnen snaren hebben een messing winding waardoor ze meer bestendig en stabiel zijn voor schommelngen in tuning. De gauges en windingen en zijn ontworpen om rijke en uitgebalanceerde boventonen te genereren terwijl het Slinky-gevoel behouden blijft.

In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via wilma@guitarking.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 3,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!