Elixir Nanoweb Light/Heavy

Elixir Nanoweb Light/Heavy Elixir Nanoweb Light/Heavy Elixir Nanoweb Light/Heavy
  • Elixir Nanoweb Light/Heavy
  • Elixir Nanoweb Light/Heavy
  • Elixir Nanoweb Light/Heavy
Merk: Elixir
Productcode: 12077
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
€ 13,90

Elixir 12077 Electric Guitar strings - light-heavy gauge (010-052).

Elixir is een pionier op het gebied van ontwikkelen van gitaarsnaren. Het was Elixir die als eerste 'gecoate' snaren op de markt bracht. Tot de dag van vandaag is Elixir toonaangevend op het gebied van snaren. Elixir gebruikt twee soorten coating. Originele Polyweb Coating geeft de snaar een warme toon, voelt heel comfortabel aan en zorgt voor minder 'vinger geluid'. De meer gebruikte Nanoweb Coating is dunner en geeft de snaar de heldere toon en punch als bij traditionele snaren. Ze voelen ook meer aan als traditionele snaren. De coating zorgt ervoor dat het vuil de snaar niet aantast, zonder de klank te verliezen. Hierdoor gaan de snaren wel 3 tot 5 keer langer mee.

De elektrische snaren met Nanoweb coating bieden tegelijk alle power met behoud van het karakter van een standaard elektrische snaar, maar dit met een verlengde levensduur.

Nickel roundwound sets.

In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via wilma@guitarking.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 3,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!