D'Addario Electric Strings Light 10-46

D'Addario Electric Strings Light 10-46
  • D'Addario Electric Strings Light 10-46
Merk: D'Addario
Productcode: NYXL1046
Beschikbaarheid:
Op voorraad
€ 16,90

DE NIEUWE GENERATIE ELEKTRISCHE SNAREN IS GELAND.

DE OUDERE SNAREN ZIJN NIET MEER VAN DEZE TIJD.

50 jaar geleden onthulden we de grootste innovatie is de wereld van de snaren voor Elektrische gitaar. Vandaag doen we dit opnieuw. Ontdek de NYXL en geniet van een groter comfort, vermogen en betrouwbaarheid.

EEN ONGEZIEN STABILITEIT

Geen enkele ander set snaren biedt zulke stabiliteit. Doorgedreven tests bewijzen dat de NYXL 131% beter in stemming blijven dan een standaard set. Dus verlies niet langer uw tijd met stemmen, en geniet nog meer van het spelplezier.

EEN BULLETPROEF STEVIGHEID

Bend naar believen, speel harder, doe maar! D'Addario wist met de NYXL het breekpunt van de snaren aanzienlijk te verleggen.

EEN BREDER SPECTRUM

De herwerkte legering van de nickelplated steel snaar boost de amplitude in het spectrum van 1kHz tot 3,5kHz waardoor de sound moderner wordt zonder in te boeten aan feel.

SPEEL ZONDER VREES

Betaling
In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Retour
Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via wilma@guitarking.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Klacht
We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar wilma@guitarking.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om het geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting Webwinkelkeur. Voor consumenten in de EU is het ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is, dan staat het je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 3,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!