D'Addario EXL110 10-Pack Nickel Wound Regular Light 10-46

D'Addario EXL110 10-Pack Nickel Wound Regular Light 10-46
  • D'Addario EXL110 10-Pack Nickel Wound Regular Light 10-46
Merk: D'Addario
Productcode: EXL-110/10P
Beschikbaarheid:
Op voorraad
€ 68,-

XL Nickel Wound snaren voor elektrische gitaren zijn de standaard waarmee alle andere snaren worden vergeleken. Onze best verkopende elektrische set, XL Nickel, wordt al sinds 1974 door spelers overal gewaardeerd. XL Nickel snaren, gemaakt met een kern van hoog koolstofstaal en omwonden met vernikkeld staal, hebben een heldere, veelzijdige toon, ideaal voor een breed scala aan muziekstijlen. 10-46 Regular Light snaren zijn onze meest populaire gauge, en bieden een mooie balans tussen toon en speelbaarheid.

XL Nickel Wound, D'Addario's meest populaire snaren voor elektrische gitaren, zijn met precisie omwonden met vernikkeld staal op een zorgvuldig getrokken, hexagonaal gevormde, koolstofrijke stalen kern. Het resultaat is snaren met een langdurige, kenmerkende heldere toon en uitstekende intonatie, ideaal voor de meest uiteenlopende gitaren en muziekstijlen.

Betaling
In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Retour
Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via wilma@guitarking.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Klacht
We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar wilma@guitarking.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om het geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting Webwinkelkeur. Voor consumenten in de EU is het ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is, dan staat het je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 3,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!

Bekijk ook...