Dunlop Pegwinder

Dunlop Pegwinder
  • Dunlop Pegwinder
Merk: Dunlop
Productcode: B100
Beschikbaarheid:
Op voorraad
€ 2,50

Met de praktische Dunlop B100 snarenwinder gaat het vervangen van gitaarsnaren en stuk sneller en gemakkelijker. De compacte B100 mag dan ook niet ontbreken in de accessoirecollectie van de gitarist. Via dit handige stukje gereedschap spant en ontspant u de snaren van uw elektrische of akoestische gitaar in een handomdraai. Deze stevige snarenwinder heeft daarnaast een inkeping in de stemknophouder, voor het eenvoudig en vooral veilig verwijderen van de brugpinnen op uw akoestische gitaar .
Specificaties:
- gebruiksvriendelijke snarenwinder
- geschikt voor elektrische en akoestische gitaren
- voor het snel spannen en ontspannen van gitaarsnaren
- eenvoudig in gebruik
- inkeping in stemknophouder voor het veilig verwijderen van brugpinnen
- compact ontwerp

In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via wilma@guitarking.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 3,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!