Dunlop Match Picks Nylon 6pack 0.88mm

Dunlop Match Picks Nylon 6pack 0.88mm Dunlop Match Picks Nylon 6pack 0.88mm
  • Dunlop Match Picks Nylon 6pack 0.88mm
  • Dunlop Match Picks Nylon 6pack 0.88mm
Merk: Dunlop
Productcode: 06010310191011
Beschikbaarheid:
Op voorraad
€ 3,95

Dunlop Match Pick
Leuke gadget en tegelijk superhandig om bij je te hebben. Dit pakje plectra ziet er uit als een kartonnetje lucifers (vandaar de naam Match Picks) maar bevat 6 Nylon plectra van Jim Dunlop. Ga nooit meer de deur uit zonder dat je zo'n pakje bij je hebt. De plectra zijn verkrijgbaar in verschillende diktes.

In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via wilma@guitarking.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 2,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!