Gibson Bucket Care Kit

Sale Gibson Bucket Care Kit Gibson Bucket Care Kit
  • Gibson Bucket Care Kit
  • Gibson Bucket Care Kit
Merk: Gibson Gear
Productcode: G-CAREKIT1
Beschikbaarheid:
Op voorraad
€ 29,95€ 29,95

In de Gibson Clear Bucket Care Kit zit alles wat je nodig hebt om je gitaar goed te onderhouden. De emmer bevat een polish pomp, metal cleaner, fretboard cleaner en drie zachte schoonmaakdoekjes. Daarnaast zit er ook een Gibson gitaarband bij.

All Gibson Instrument Care products are exclusively formulated to be used on all nitro cellulose lacquers finishes.

Gibson has built a name not only with our first-class guitars, but also our fabulous instrument care products. Our care kit is the perfect gift or self-purchase for any player! The kit includes the Gibson Low Abrasion Metal Cream, Gibson Premier Fretboard Conditioner, Gibson Pump Polish Finishing Cream, three Gibson Polishing Cloths and a 2” Black Nylon Guitar Strap — all in a great bucket that can be taken with you anywhere!

Betaling
In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Retour
Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via wilma@guitarking.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Klacht
We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar wilma@guitarking.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om het geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting Webwinkelkeur. Voor consumenten in de EU is het ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is, dan staat het je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 3,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!