Dunlop 65 Bodygloss Cream of Carnauba 118ml

Dunlop 65 Bodygloss Cream of Carnauba 118ml
  • Dunlop 65 Bodygloss Cream of Carnauba 118ml
Merk: Dunlop
Productcode: 6574
Beschikbaarheid:
Op voorraad
€ 8,95

Een Carnuba Cream van zeer hoge kwaliteit gebaseerd op een formule ontwikkeld door en eigen aan Dunlop. Polijst uw instrument en vult de krasjes. Legt een beschermlaagje op uw gitaar of bas om deze te beschermen tegen vocht en licht.

FORMULA 65 CARE PRODUCTS

The highest-grade carnauba wax, in a proprietary formula. Polishes and beautifies.

In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via wilma@guitarking.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 3,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!