D'Addario Feedback Suppressor

D'Addario Feedback Suppressor D'Addario Feedback Suppressor
  • D'Addario Feedback Suppressor
  • D'Addario Feedback Suppressor
Merk: D'Addario
Productcode: PW-SH01
Beschikbaarheid:
Op voorraad
€ 12,-

De Planet Waves SH01 Screeching Halt is een praktische plug voor het klankgat van uw elektrisch-akoestische gitaar. Met de SH01 Screeching Halt in uw gitaar speelt u versterkt op een stevig volume zonder hinderlijke feedback. De Planet Waves SH01 is gemaakt van zacht rubber zodat de kwetsbare afwerking van uw gitaar ongeschonden blijft. Het universele ontwerp van dit airlock past in haast elke gitaar. En de Screeching Halt is in een handomdraai te monteren en te verwijderen om het gebruiksgemak compleet te maken

Betaling
In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Retour
Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via wilma@guitarking.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Klacht
We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar wilma@guitarking.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om het geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting Webwinkelkeur. Voor consumenten in de EU is het ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is, dan staat het je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 3,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!