Zoom Accesoires Pack voor H2N

Zoom Accesoires Pack voor H2N
  • Zoom Accesoires Pack voor H2N
Merk: Zoom
Productcode: APH-2N
Beschikbaarheid:
Op voorraad
€ 39,-

Zoom APH2n Accessory Package
Het H2n accessoirepakket bevat verschillende accessoires die het makkelijker maken om je opnames te verzorgen. Het accessoirepakket bevat een afstandbediening met extra verlengsnoer, een windbol, AC-adapter (USB-type), USB kabel, instelbare driepoot, gevoerde hoes en microfoonclip. De bedrade afstandbediening van de H2n kan gebruikt worden voor starten, stoppen en pauzeren van je opnames, en om markeringen toe te voegen. Hij is ook handig om bedieningsruis te voorkomen.

In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via wilma@guitarking.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 3,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!