YAMAHA REVSTAR

MEET YOUR OTHER HALF.

Het ontwerp is gemaakt in Londen en Tokio en geïnspireerd op de vintage straat-race motoren, een Japan's erfgoed van uitstekende techniek en kwaliteit. Yamaha’s  50-jarige kennis van gitaar vakmanschap, is  te zien in elk detail van alle Revstar modellen.  Alles is zorgvuldig ontworpen om het unieke karakter van elke gitaar bij aanvang al klassiek te noemen. De randen , body contouren ,  opvallende kleuren,  afwerkingen en custom gewikkelde pickups passen perfect bij de specifieke modellen binnen deze gloednieuwe Revstar serie. Kortom een compleet en gevarieerd  aanbod binnen deze nieuwe Revstar serie voor iedere gitarist.    

REVSTAR: Dingen die je moet weten

  • Complete nieuwe serie elektrische gitaren van Yamaha  (na 20 jaar)
  • 8 verschillende modellen met een eigen designs en geluid
  • Industriele inspiratie en afwerking
  • Direct klaar voor podium gebruik
  • Custom-gewikkelde  elementen, model specifiek.
  • Zeer  goed bespeelbare nek profielen en afmetingen

 

Niet vanzelfsprekend.

Vanaf het moment dat ze bij Yamaha met het Revstar ontwerp begonnen, hadden ze met deze lijn een compleet andere aanpak. Zo hebben zij bewust gewerkt met een toonaangevende designbureau en een wereldwijd team van ontwerpers, en elk onderdeel van de gitaar uitvoerig onderzocht en ontwikkeld op zoek naar de perfecte balans  in vorm, onderdelen en kleur. Deze eigenschappen zorgen voor een sterk ontwerpproces, en elektrische gitaren werden bij Yamaha nog niet eerder op deze manier ontworpen.  THE REVSTAR’S BORN.

 

Uitvoerig testen.

Elk specifiek model is van top tot teen  met een heel team en onderzoek onder de potentiële doelgroep besproken en gekozen om een gitaar te maken die alles heeft wat hij nodig heeft. Het is bij aanvang met een sterk model beginnen en daarna waarschijnlijk de kunst van het weglaten in de zoektocht naar perfectie.

 
 
 

Geïnspireerd door, en uitgevoerd voor de doelgroep.

Elk detail van de Revstar serie is zo ontworpen dat de modellen uitnodigen om bespeeld te worden. De nek profielen zijn zeer geschikt voor de hedendaagse gitarist, de speciaal gewikkelde pick-up’s zijn een echte toevoeging op ieder specifieke model zodat het zeker zal aansluiten bij de beoogde muziekstijl en doelgroep. 

 
 
 

Blijven luisteren.

Honderden interviews, duizenden kilometers en tientallen prototypes gingen er aan vooraf. Bij deze presenteren wij u de Yamaha Revstar!

 
 
 
 

Beschikbare modellen

Alle beschikbare Yamaha REVSTAR modellen in alle kleuren zijn nu bij Guitarking uit voorraad leverbaar en te testen. Klik HIER om ze te bekijken in onze webshop of kom langs in onze Winkel aan de kerkstraat in het pittoreske Boekel.