Positive Grid BIAS Head

Binnenkort verwacht

Binnenkort bij Guitarking: de nieuwe BIAS Head van Positive Grid. We zijn er trots op dat we bij de eersten horen die deze revolutionaire versterker mogen verkopen.

Positive Grid BIAS Head

De BIAS Head is een gitaar- en basversterker die heel precies het geluid van elke versterker ter wereld kan “matchen”, inclusief de sound van de speakerkast en zelfs de microfoon die ervoor staat. Je kunt zo het geluid van duizenden verschillende versterkers opslaan in de BIAS Head. En met de bijgeleverde software kun je deze virtuele versterkermodellen ook uitwisselen met andere gebruikers. De BIAS Head is verkrijgbaar met en zonder een eindtrap van maar liefst 600W, en in head of rackvorm, zodat er voor elke toepassing een ideale versie is. 

Liefhebbers van tweaken, opgelet: met de BIAS Head kun je behalve het matchen van bestaande versterkers ook zelf je eigen virtuele custom versterker samenstellen. Kies onder andere je favoriete buizen, gelijkrichter, tonestack, trafo, speakers en microfoons en modificeer de versterker tot hij jouw ideale signature-geluid geeft. 

Klik hier voor meer informatie over de verschillende modellen die binnenkort bij ons zullen binnenkomen.
Wil je alvast jouw exemplaar reserveren? Stuur ons even een berichtje!