Dunlop Darrell Dimebag crybaby from hell

Dunlop Darrell Dimebag crybaby from hell
  • Dunlop Darrell Dimebag crybaby from hell
Merk: Dunlop
Productcode: DB01
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
€207,00

Dunlop DB01 Crybaby Dimebag Wah
Dit zou wel eens het meest flexibele en krachtige wah-pedaal ooit kunnen zijn. De Crybaby Dimebag is ontworpen in samenwerking met Dimebag Darrel van Pantera een voorziet in alles wat je nodig hebt om serieuze wah-schade aan te richten. "Je zou het eigenlijk een 'hot-rod wah' kunnen noemen," legt Dimebag uit. "Hij is behoorlijk opgetuigd - met een uitgebreide sweep kun je hem nog meer high-end laten klinken, en ook dieper dan normaal. Je kunt 5 standen kiezen in welke frequentie je gaat spelen. Je kunt de boost makkelijk inschakelen, en je hebt LED indicators aan de achterkant van het pedaal in plaats van aan de voorkant, zodat je ze van achterop het podium kunt zien. En dan heeft hij ook nog een skateboard-oppervlak (skid-tape) in plaats van rubber, zodat bier niet zorgt voor uitglijders."

In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via wilma@guitarking.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd met PostNL.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 2,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!